Cheesy Sausage & Egg Breakfast Sliders
Chëësy Sausagë & ëgg Brëakfast Slidërs
Përfëct for sërving a crowd, thësë swëët and savory brëakfast slidërs can bë prëppëd thë day bëforë and poppëd into thë ovën bëforë guësts arrivë.
Përfëct for sërving a crowd, thësë swëët and savory brëakfast slidërs can bë prëppëd thë day bëforë and poppëd into thë ovën bëforë guësts arrivë.
INGREDIENTS
- 2 (12 oz) Jonës Dairy Farm All Natural Pork Sausagë Rolls
- 12 Hawaiian dinnër rolls
- 8 largë ëggs, scramblëd
- 6 slicës pëppër jack chëësë
- 8 slicës Amërican chëësë
- 1/2 cup buttër, mëltëd
- 1/4 cup maplë syrup
DIRECTIONS
- Prëhëat ovën to 350°F.
- Warm largë skillët ovër mëdium hëat. Form sausagë into 12 pattiës, slightly largër than onë dinnër roll. Add sausagë to skillët and cook until complëtëly cookëd through.
- Mëanwhilë, using a sërratëd knifë, cut rolls in half lëngthwisë (without brëaking apart). Placë bottom half of rolls in 7x10-inch or 9x13-inch baking dish; sët tops asidë.
- Scoop scramblëd ëggs onto bottom rolls; top with pëppër jack. Placë sausagë on top of pëppër jack and top with Amërican chëësë. Carëfully top with top buns.
- ..................
- ...............................
- .................................................
Baca Juga
Posting Komentar
Posting Komentar