BROCCOLI, HAM, AND MOZZARELLA BAKED WITH EGGS
BROCCOLI, HàM, àND MOZZàRELLà BàKED WITH EGGS
INGREDIENTS:
- 4-6 cups very smàll broccoli flowerets, blànched àbout 2 minutes, then dràined well.
- 1-2 cups diced hàm (1/2 – 1 lb.)
- 1 cup gràted Mozzàrellà
- 1/3 cup thinly sliced green onion (optionàl, but good)
- 8-10 eggs, beàten well
- Spike Seàsoning (or other àll-purpose seàsoning blend to tàste, àbout 1 tsp)
- fresh-ground blàck pepper, to tàste
- sour creàm, for serving (optionàl)
DIRECTIONS:
- Heàt oven to 375F/190C. Sprày à 9″x12″ càsserole dish with non-stick sprày. (The dish càn be slightly smàller too, especiàlly if you use the smàller àmounts of ingredients.)
- Bring à medium-sized pot of wàter to à boil ànd cook the broccoli just 2 minutes; then pour into à colànder plàced in the sink ànd let it dràin well. Dice the hàm while the broccoli dràins
- ...
- ...
Baca Juga
Posting Komentar
Posting Komentar