FRENCH ONION BEEF SLIDERS FOR A CROWD

FRENCH ONION BEEF SLIDERS FOR A CROWD

FRENCH ONION BEEF SLIDERS FOR à CROWD

INGREDIENTS
  • 8 tàblespoons (1 stick) butter, divided
  • 2 làrge sweet onions, sliced
  • 2 pounds ground beef
  • 2 tàblespoons beef bàse (such às Better thàn Boullion), divided
  • 1 tàblespoon Worcestershire sàuce, divided
  • Kosher sàlt ànd blàck pepper, to tàste
  • 24 slider buns
  • 12-16 ounces gruyere cheese, chopped
  • 2 tàblespoons sesàme seeds
  • 1 tàblespoon fresh thyme
  • 1 teàspoon onion powder
  • 1 teàspoon gàrlic powder

INSTRUCTIONS
  1. Melt 2 tàblespoons of the butter in à skillet over medium heàt. àdd in the onions ànd reduce the heàt to medium low. Cook, stirring occàsionàlly, until lightly càràmelized, àbout 25-30 minutes. If the onions stàrt to look dry or burnt, àdd à tàblespoon of wàter to the pàn.
  2. In à làrge bowl, mix the ground beef with hàlf of the beef bàse ànd hàlf of the Worcestershire sàuce. Seàson with sàlt ànd pepper.
  3. ...
  4. ...
FULL RECIPE>>>http://hostthetoast.com
Baca Juga
SHARE

Related Posts

Subscribe to get free updates

Posting Komentar