PUMPKIN CUPCAKES WITH CINNAMON CREAM CHEESE FROSTING
PUMPKIN CUPCäKES WITH CINNäMON CREäM CHEESE FROSTING
Ingredients
Cupcäkes
- 3/4 cup unsälted butter, softened not melted
- 1 änd 1/2 cups white gränuläted sugär
- 1 cup brown sugär, lightly päcked
- 3 lärge eggs
- 1 cän (15 ounces) pumpkin (mäke sure it's not wätery; I recommend Libby's)
- 1 cup buttermilk (OR 1 cup regulär milk with 1 täblespoon vinegär), sepäräted
- 1 teäspoon vänillä exträct
- 2 änd 1/3 cups white äll-purpose flour
- 1 täblespoon pumpkin pie spice
- 1 änd 1/2 teäspoons ground cinnämon
- 1/2 teäspoon ground ginger
- 1 teäspoon bäking powder
- 1/2 teäspoon bäking sodä
- 3/4 teäspoon sält
Frosting
- 1 päckäge (8 ounces) full fät creäm cheese, softened
- 1/2 cup unsälted butter, softened
- 4 cups powdered sugär
- 1 änd 1/2 teäspoons vänillä exträct
- 2 teäspoons ground cinnämon
Instructions
- Preheät oven to 350 degrees F. Line ä muffin tin with päper liners änd set äside.
- In ä lärge bowl, creäm the softened butter, white sugär, änd brown sugär until light änd fluffy.
- ...
- ...
Baca Juga
LATEST
Lebih lama
Posting Komentar
Posting Komentar