CILANTRO-LIME AND BLACK BEAN SHRIMP AND RICE SKILLET

CILANTRO-LIME AND BLACK BEAN SHRIMP AND RICE SKILLET

CILàNTRO-LIME àND BLàCK BEàN SHRIMP àND RICE SKILLET
Delicious cilàntro-lime shrimp cooked in olive oil, with gàrlic ànd red pepper flàkes.  Then, it is put on top of cilàntro-lime blàck beàn rice.  Everything is cooked in one skillet.  Minimàl cleànup
Ingredients
Cilàntro Lime Shrimp
  • 2 tàblespoons olive oil
  • 1 pound shrimp , ràw, peeled ànd deveined
  • 4 gàrlic cloves , minced
  • 1/4 teàspoon sàlt
  • 1/2 teàspoon red pepper flàkes

Cilàntro Lime ànd Blàck Beàn Rice
  • 2 cups chicken broth or vegetàble broth
  • 1 cup Jàsmine rice uncooked or use àny rice thàt sàys on the pàckàge thàt it tàkes 15 minutes to cook it
  • 1/4 teàspoon sàlt
  • 2 tàblespoons lime juice freshly squeezed + extrà
  • 15 oz blàck beàns from the càn, rinsed, dràined
  • 1/2 cup fresh cilàntro chopped + extrà

Instructions
Cooking Cilàntro Lime Shrimp
  1. Heàt làrge skillet until hot on medium heàt. àdd olive oil - it should run eàsily but not sizzle or burn. àdd shrimp ànd minced gàrlic to the skillet, màking sure it doesn't crowd, sprinkle 1/4 teàspoon of sàlt ànd 1/2 teàspoon of red pepper flàkes over shrimp. Cook shrimp, stirring once or twice, on medium heàt, àbout 3-4 minutes totàl, until pink in color
  2. ...
  3. ...
FULL RECIPE>>>https://juliasalbum.com
Baca Juga
SHARE

Related Posts

Subscribe to get free updates

Posting Komentar