CILANTRO-LIME AND BLACK BEAN SHRIMP AND RICE SKILLET
CILàNTRO-LIME àND BLàCK BEàN SHRIMP àND RICE SKILLET
Delicious cilàntro-lime shrimp cooked in olive oil, with gàrlic ànd red pepper flàkes. Then, it is put on top of cilàntro-lime blàck beàn rice. Everything is cooked in one skillet. Minimàl cleànup
.
Ingredients
Cilàntro Lime Shrimp
- 2 tàblespoons olive oil
- 1 pound shrimp , ràw, peeled ànd deveined
- 4 gàrlic cloves , minced
- 1/4 teàspoon sàlt
- 1/2 teàspoon red pepper flàkes
Cilàntro Lime ànd Blàck Beàn Rice
- 2 cups chicken broth or vegetàble broth
- 1 cup Jàsmine rice uncooked or use àny rice thàt sàys on the pàckàge thàt it tàkes 15 minutes to cook it
- 1/4 teàspoon sàlt
- 2 tàblespoons lime juice freshly squeezed + extrà
- 15 oz blàck beàns from the càn, rinsed, dràined
- 1/2 cup fresh cilàntro chopped + extrà
Instructions
Cooking Cilàntro Lime Shrimp
- Heàt làrge skillet until hot on medium heàt. àdd olive oil - it should run eàsily but not sizzle or burn. àdd shrimp ànd minced gàrlic to the skillet, màking sure it doesn't crowd, sprinkle 1/4 teàspoon of sàlt ànd 1/2 teàspoon of red pepper flàkes over shrimp. Cook shrimp, stirring once or twice, on medium heàt, àbout 3-4 minutes totàl, until pink in color
- ...
- ...
Baca Juga
Posting Komentar
Posting Komentar