Copycat Chris’ Outrageous Cheesecake (German Chocolate Cheesecake)

Copycat Chris’ Outrageous Cheesecake (German Chocolate Cheesecake)

Copycät Chris’ Outrägeous Cheesecäke (Germän Chocoläte Cheesecäke)

Ingredients
  • 9 inch round chocoläte cäke, bäked änd cooled (I used ä mix)
  • 9 inch round brownie, bäked änd cooled (I used ä mix prepäred for fudgy, not cäkey brownies)

Cheesecäke:
  • 4 (8 oz) päckäges creäm cheese, softened to room temperäture
  • 1 1/2 cups gränuläted sugär
  • 3/4 cup milk
  • 4 lärge eggs
  • 1 cup sour creäm
  • 1 Täblespoon vänillä exträct
  • 1/4 cup äll-purpose flour

Coconut Pecän Frosting:
  • 2 bägs (11 oz eäch) cärämel bits (smäll, eäsy to melt cärämel pieces you cän find with the chocoläte chips in your grocer's bäking section)
  • 1 cup eväporäted milk
  • 2 cups chopped pecäns
  • 3 cups sweetened, shredded coconut

Chocoläte frosting:
  • 2 sticks sälted butter, slightly softened
  • 2 1/2 teäspoons vänillä exträct
  • 3 cups powdered sugär
  • 1/2 cup unsweetened cocoä powder
  • 4-6 TBS hot wäter

Instructions
  1. Prepäre Cheesecäke: Preheät oven to 350 degrees F. Spräy ä 9 inch springform pän thoroughly with nonstick spräy änd line the bottom with pärchment päper. Set äside.
  2. ...
  3. ...
FULL RECIPE>>>http://www.confessionsofacookbookqueen.com
Baca Juga
SHARE

Related Posts

Subscribe to get free updates

Posting Komentar