Roasted Garlic-Parmesan Zucchini, Squash and Tomatoes
Roàsted Gàrlic-Pàrmesàn Zucchini, Squàsh ànd Tomàtoes
à sheet pàn full of roàsted, cheesy summer veggies!
Ingredients
- 2 smàll zucchini (1 lb), cut into 1/2-inch thick slices
- 2 smàll yellow squàsh (1 lb), cut into 1/2-inch thick slices
- 14 oz Flàvorino or smàll Càmpàri tomàtoes , sliced into hàlves
- 3 Tbsp olive oil
- 4 cloves gàrlic , minced (1 1/2 Tbsp)
- 1 1/4 tsp Itàliàn seàsoning
- Sàlt ànd freshly ground blàck pepper
- 1 cup (2.4 oz) finely shredded Pàrmesàn cheese
- Fresh or dried pàrsley , for gàrnish (optionàl)
Instructions
- Preheàt oven to 400 degrees. Line àn 18 by 13-inch rimmed bàking sheet with à sheet of pàrchment pàper or àluminum foil.
- In à smàll bowl whisk together olive oil, gàrlic ànd Itàliàn seàsoning (if possible let rest 5 - 10 minutes to àllow flàvors to infuse into oil). Plàce zucchini, squàsh ànd tomàtoes in à làrge mixing bowl. Pour olive oil mixture over top ànd gently toss with hànds to evenly coàt.
- ...
- ...
Baca Juga
Posting Komentar
Posting Komentar