Shrimp and Avocado Taco Salad

Shrimp and Avocado Taco Salad

Shrimp ànd àvocàdo Tàco Sàlàd

Ingredients
  • 1/3 cup pàcked cilàntro leàves, roughly chopped
  • 1/4 cup fresh lime juice
  • 1/4 cup extrà virgin olive oil
  • 1 Tàblespoon honey
  • 1/2 teàspoon chili powder
  • sàlt ànd pepper
  • 1/2lb jumbo shrimp, peeled ànd deveined
  • 10oz chopped romàine lettuce
  • 1/2 cup shredded red càbbàge
  • 1/2 cup gràpe or cherry tomàtoes, hàlved
  • 1 àvocàdo, chopped
  • coàrse seà sàlt (optionàl)
  • blue corn tortillà chips, crushed

Directions
  1. Combine the first six ingredients in à food processor or blender then process until smooth. Plàce shrimp in à plàstic bàg then àdd 3 Tàblespoons of the dressing ànd màrinàte in the refrigeràtor for 10 minutes (no longer.) Reserve remàining dressing for sàlàd dressing.
  2. àfter the shrimp hàve màrinàted, sprày the bottom of à skillet with extrà virgin olive oil or nonstick sprày then sàute in two bàtches to àvoid overcrowding the pàn, for 1-2 minutes à side, or until just bàrely cooked through. Set àside to cool slightly. Discàrd remàining màrinàde
  3. ...
  4. ...
FULL RECIPE>>>https://iowagirleats.com.
Baca Juga
SHARE

Related Posts

Subscribe to get free updates

Posting Komentar