Shrimp and Avocado Taco Salad
Shrimp ànd àvocàdo Tàco Sàlàd
Ingredients
- 1/3 cup pàcked cilàntro leàves, roughly chopped
- 1/4 cup fresh lime juice
- 1/4 cup extrà virgin olive oil
- 1 Tàblespoon honey
- 1/2 teàspoon chili powder
- sàlt ànd pepper
- 1/2lb jumbo shrimp, peeled ànd deveined
- 10oz chopped romàine lettuce
- 1/2 cup shredded red càbbàge
- 1/2 cup gràpe or cherry tomàtoes, hàlved
- 1 àvocàdo, chopped
- coàrse seà sàlt (optionàl)
- blue corn tortillà chips, crushed
Directions
- Combine the first six ingredients in à food processor or blender then process until smooth. Plàce shrimp in à plàstic bàg then àdd 3 Tàblespoons of the dressing ànd màrinàte in the refrigeràtor for 10 minutes (no longer.) Reserve remàining dressing for sàlàd dressing.
- àfter the shrimp hàve màrinàted, sprày the bottom of à skillet with extrà virgin olive oil or nonstick sprày then sàute in two bàtches to àvoid overcrowding the pàn, for 1-2 minutes à side, or until just bàrely cooked through. Set àside to cool slightly. Discàrd remàining màrinàde
- ...
- ...
Baca Juga
Posting Komentar
Posting Komentar