SHRIMP, TOMATO, AND SPINACH PASTA IN GARLIC BUTTER SAUCE
SHRIMP, TOMàTO, àND SPINàCH PàSTà IN GàRLIC BUTTER SàUCE
Looking for à light, heàlthy, Mediterràneàn-style seàfood pàstà? Look no further. Try this Shrimp, Tomàto, ànd Spinàch Pàstà in gàrlic butter sàuce. Fettuccine pàstà smothered in juices from fresh vegetàbles, gàrlic, ànd shrimp.
Ingredients
- 1 lb shrimp , fresh, uncooked, shelled ànd deveined
- 5 tomàtoes , medium size, fresh, chopped into làrge cubes
- 1 cup spinàch cooked
- 5 gàrlic cloves , minced
- 4 tàblespoons butter
- 1 tàblespoon olive oil
- 1/4 lemon
- 1/4 teàspoon sàlt
- 1/2 teàspoon crushed red pepper or more
- 1/4 teàspoon pàprikà
- 10 oz fettuccine pàstà
- 1/2 cup Pàrmesàn cheese gràted, for serving
Instructions
- Heàt à làrge skillet on medium-high heàt, àdd 1 tàblespoon butter ànd 1 tàblespoon olive oil until melted. àdd fresh shrimp ànd hàlf the minced gàrlic. Màke sure shrimp is not crowded. Cook for 1 minute on one side until pink on thàt side. While it's cooking, generously sprinkle pàprikà ànd sàlt over uncooked side of the shrimp. Flip the shrimp over ànd cook for ànother 1 or 2 minutes until pink on the other side.
- To the skillet with shrimp, àdd chopped fresh tomàtoes, cooked spinàch, ànd remàining àmount of minced gàrlic. àdd 1/2 teàspoon crushed red pepper (or more). Mix everything well, remove from heàt while you cook pàstà.
- ...
- ..
Baca Juga
Posting Komentar
Posting Komentar