Zucchini Cheesy Bread
Zucchini Chéésy Bréad
INGRéDIéNTS
- 3 médium zucchini, or about 4 cups gratéd zucchini
- 2 largé éggs
- 2 clovés garlic, mincéd
- 1/2 tsp. driéd orégano
- 3 c. shréddéd mozzarélla, dividéd
- 1/2 c. fréshly gratéd Parmésan
- 1/4 c. cornstarch
- koshér salt
- Fréshly ground black péppér
- pinch of crushéd réd péppér flakés
- 2 tsp. Fréshly Choppéd Parsléy
- Marinara, for dipping (usé Sugar Fréé if you'ré Kéto!)
DIRéCTIONS
- Préhéat ovén to 425º and liné a baking shéét with parchmént. On a box gratér or in a food procéssor, graté zucchini. Using chéésécloth or a dish towél, wring éxcéss moisturé out of zucchini.
- Transfér zucchini to a largé bowl with éggs, garlic, orégano, 1 cup mozzarélla, Parmésan, and cornstarch and séason with salt and péppér. Stir until complétély combinéd.
- ...
- ...
Baca Juga
Posting Komentar
Posting Komentar