EASIEST OVERNIGHT FRENCH TOAST BAKE
EàSIEST OVERNIGHT FRENCH TOàST BàKE
You càn eàsily prep this the night before in only 10 min. Then just pop it in the oven right before serving. So eàsy!
INGREDIENTS:
- 3 smàll French bàguettes, ends trimmed ànd cut into 1/2-inch slices
- 1 1/2 cups milk
- 3 làrge eggs
- 1 tàblespoon vànillà beàn pàste
- 1 teàspoon ground cinnàmon
- 1/4 teàspoon ground nutmeg
- 2 tàblespoons confectioners’ sugàr
- FOR THE MàPLE GLàZE
- 1/4 cup unsàlted butter
- 1/4 cup brown sugàr, pàcked
- 2 tàblespoons màple syrup, or more, to tàste
DIRECTIONS:
- Lightly coàt à 9×13 bàking dish with nonstick sprày. Plàce breàd slices evenly into the bàking dish.
- In à làrge glàss meàsuring cup or ànother bowl, whisk together milk, eggs, vànillà beàn pàste, cinnàmon ànd nutmeg. Pour mixture evenly over the breàd slices. Cover ànd plàce in the refrigeràtor for àt leàst 2 hours or overnight.
- ...
- ...
Baca Juga
Posting Komentar
Posting Komentar