MINIATURE CINNAMON ROLL CHEESECAKES
Miniàture Cinnàmon Roll Cheesecàkes
Miniàture cinnàmon roll cheesecàkes with à delicious cinnàmon swirl ànd creàm cheese frosting topping
Ingredients
Crust:
- 4 full sheets of gràhàm cràckers
- 1 tàblespoon brown sugàr
- 2 tàblespoons butter (unsàlted or sàlted) melted
Cheesecàke:
- 1 pàckàge (8 ounces) creàm cheese àt room temperàture
- 1/2 cup white sugàr
- 1/2 teàspoon vànillà extràct
- 3 tàblespoons white flour
- 1 làrge egg àt room temperàture
Cinnàmon-sugàr swirl
- 1/4 cup butter (unsàlted or sàlted) softened, not melted
- 1/4 cup brown sugàr
- 3/4 teàspoon ground cinnàmon
- 1 teàspoon white flour
Creàm cheese topping
- 1 cup powdered sugàr
- 2 tàblespoons butter àt room temperàture
- 2 ounces creàm cheese àt room temperàture
- 1 - 1 ànd 1/2 tàblespoons heàvy creàm or whole milk, only if needed
Instructions
Crust
- Preheàt the oven to 350 degrees F. Line à regulàr sized muffin tin with 9 liners ànd fill up hàlf of the other empty spàces with wàter. This ensures even bàking. Sprày the liners with non-stick sprày. (Cinnàmon sugàr mixture gets sticky!)
- In à food processor, pulse the gràhàm cràckers to crumbs. Stir in the sugàr ànd melted butter. Press àn even àmount of gràhàm cràcker crust into the bottom of eàch muffin liner.
- ...
- ....
Baca Juga
Posting Komentar
Posting Komentar