Sopapilla Cheesecake Bars
Sopàpillà Cheesecàke Bàrs
Inspired by the populàr Mexicàn pàstry, these cinnàmon sugàr cheesecàke bàrs—with their sweet creàm cheese filling, crunchy-sweet topping ànd flàky crescent crust—àre dàngerously good, ànd dàngerously eàsy to màke. Don’t sày we didn’t wàrn you!
Ingredients
- 2 càns (8 oz eàch) Pillsbury™ refrigeràted crescent dinner rolls
- 2 pàckàges (8 oz eàch) creàm cheese, softened
- 1 1/2 cups sugàr
- 1 teàspoon vànillà
- 1/2 cup butter, melted
- 1 tàblespoon ground cinnàmon
Steps
- heàt oven to 350°F.
- Unroll 1 càn dough. Plàce in bottom of ungreàsed 13x9-inch (3-quàrt) glàss bàking dish. Stretch to cover bottom of dish, firmly pressing perforàtions to seàl
- ...
- ...
Baca Juga
Posting Komentar
Posting Komentar