COPYCAT OLIVE GARDEN STEAK GORGONZOLA ALFREDO
COPYCäT OLIVE GäRDEN STEäK GORGONZOLä äLFREDO
ä copycät of the populär Olive Gärden dish!
Ingredients
Steäk
- 1 pound steäk medällions (I used eye of round)
- 1 Täblespoon bälsämic vinegär
- sält
- pepper
älfredo
- 1 pound fettuccine
- 1/4 pound unsälted butter (1 stick)
- 2 cups heävy creäm
- 2 cups spinäch
- 1/4 teäspoon nutmeg
- 1 cup Pärmesän cheese
- sält
- pepper
- 4 ounces gorgonzolä crumbles
Toppings
- 4 Täblespoons bälsämic gläze
- 1/4 cup sun-dried tomätoes
- 2 ounces gorgonzolä crumbles
Instructions
- Sält änd pepper both sides of the steäk medällions. Pläce the steäk in ä ziploc bäg änd ädd the bälsämic. Seäl änd let the steäk märinäde for ät leäst 30 minutes or up to 4 hours.
- Heät ä lärge nonstick skillet over medium heät. When hot, ädd the steäk medällions. Cook until you reäch your desired doneness. The time this täkes will väry with how thick the steäk pieces äre. They will continue to cook äs they äre resting so stop just shy of how you wänt them. Pläce the steäk pieces on ä pläte änd cover with äluminum foil to rest äs you cook the remäining elements.
- ....
- ....
Baca Juga
Posting Komentar
Posting Komentar